041 691 561

Servisiranje in vzdrževanje osebnih in dostavnih vozil

Mehanik leta
Primož Rožnik postal mehanik leta 2014

Najboljšega mehanika imajo v Horjulu

Dobili smo najboljšega mehanika. Na tekmovanju za Mehanika leta je med desetimi finalisti največ znanja pokazal Primož Rožnik iz Avto Rožnik d.o.o. iz Horjula.

Primožu Rožniku v ciljni ravnini uspelo obraniti naslov Mehanik leta

Primožu Rožniku v ciljni ravnini uspelo obraniti naslov Mehanik leta

Primož Rožnik bo lahko v svoji delavnici obesil že drugo priznanje za najboljšega Mehanika leta, ki smo ga na spletni strani Žurnal24 tudi letos organizirali skupaj s specializirano recijo Mehanik in voznik, s strokovno pomočjo in izvedbo tekmovanja pa so nam ponovno pomagali na Srednji poklicni in strokovni šoli Bežigrad – Ljubljana.

Primož Rožnik je še tretjič in zadnjič osvojil naslov Mehanik leta.

Primož Rožnik je najboljši mehanik v državi

Imamo novega najboljšega mehanika v državi. Oziroma starega - Primož Rožnik je v ostri konkurenci in po zahtevnih nalogah še tretjič zapored osvojil naslov Mehanik leta.

Primož Rožnik se v svoji domači delavnici v Horjulu spoprijema tudi z zapletenimi napakami na vozilih, ki zahtevajo kompleksna znanja

Mehanik leta 2014, 2015 in 2016 dokaz, da Slovenci vozila desetletja zaupajo majhnim delavnicam.

Manjši serviserji si zaupanje gradijo s svojo zanesljivostjo, predanostjo delu in znanju. Na ta način so jim stranke zveste več desetletij, pravi neodvisni mehanik in trikratni zmagovalec tekmovanja za Mehanika leta Primož Rožnik.

© 2016 Avto Rožnik d.o.o.
Piskotki
Izdelava: Gašper Grom