041 691 561

Servisiranje in vzdrževanje osebnih in dostavnih vozil

O podjetju

Podjetje Avto Rožnik d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1993 kot nadaljevanje družinske tradicije. V prvih letih delovanja smo se dejavnosti posvečali večinoma v mali delavnici in na terenu na takrat najbolj razširjenih vozilih Zastava, Lada, Fiat in VW. Ker se je v tem času slovenski vozni park začel zelo korenito spreminjati, smo se temu hitro prilagajali in dejavnost razširili na nove znamke francoskega, nemškega pa tudi korejskega ter japonskega porekla. Nove zahteve teh vozil so nas pripeljale do selitve v nove prostore v katerih delujemo od avgusta 1997. Z dokupovanjem nove tehnološke opreme je servisna delavnica sedaj sodobno opremljena in podprta z računalniško opremo za opravljanje popravil vseh vrst osebnih in dostavnih motornih vozil.

Podjetje stavba

Naši uslužbenci se redno izpopolnjujejo z najnovejšimi metodami vzdrževanja motornih vozil, zato so kos vsem težavam na vaših vozilih. V letu 2011 smo se pridružili evropskemu združenju avtoserviserjev Euroservis, kjer pridobivamo znanje in podatke za kvalitetno popravljanje najnovejših vozil po navodilih njihovih proizvajalcev. Vključeni pa smo tudi v mrežo Turbo specialist preko katere dostopamo do novih in tovarniško obnovljenih turbopolnilnikov originalne kvalitete svetovno znanih izdelovalcev Garrett, BorgWarner, IHI in Mitsubishi. Prav tako imamo preko te mreže dostop do pravilnih postopkov montaže turbopolnilnikov in do tovarniških tehničnih informacij o spremebah le teh.

Vsa leta se trudimo ostati v stiku s tehnološkim napredkom novih vozil in s tem zagotavljati kvalitetno storitev naše delavnice. Tako bo ostalo še naprej.

podjetje delavnica

Avto Rožnik z vami že več kot 20 let

Za podjetje Avto Rožnik, d. o. o., iz Horjula je leto 2013 posebno, kajti praznovalo je že dvajset let delovanja. V teh letih je bilo kar nekaj prelomnic, se spominja Primož Rožnik, lastnik podjetja; zadnja večja je bil vsekakor pristop k evropskemu združenju avtoserviserjev.

Avto Rožnik z vami že 20 let

Naše največje zadovljstvo je zadovoljna stranka z našimi uslugami.

© 2016 Avto Rožnik d.o.o.
Piskotki
Izdelava: Gašper Grom